Tutustu materiaaliin ja aloita opiskelu Ilmasto.nyt – etusivulla.

Ilmasto.nyt –kokonaisuus sijaitsee Helsingin yliopiston MOOC- alustalla (Massive Open Online Course), jonne kaikilla on vapaa pääsy. Voit kirjautua alustalle vierailijana, mutta huomaathan, että tehdäksesi monivalintatehtäviä sinun tulee luoda käyttäjätunnus sivustolle.

Opiskelija Tarkista tarjotaanko ilmastonmuutoksen peruskurssia jo oppilaitoksessasi. Vinkkaa opettajallesi mahdollisuudesta hyödyntää Ilmasto.nyt - materiaalia. Opiskele Ilmasto.nyt – kokonaisuus itsenäisesti ja selvitä, voitko sisällyttää sen osaksi tutkintoasi esimerkiksi vapaasti valittaviin opintoihin.

Opettaja Ilmasto.nyt soveltuu jokaisen alan opettajalle, sillä sen hyödyntäminen ei vaadi erityistä ilmastonmuutoksen tuntemusta. Voit sisällyttää oman alasi näkökulmia ja aiheita kurssiin lähiopetuksen ja projektitehtävien kautta. Hyödynnä Ilmasto.nyt - materiaalia kokonaan tai osittain, ja kokoa siitä ilmastonmuutosta käsittelevä kurssi osaksi opetustarjontaasi. Ohjeellisen Ilmasto.nyt - opintojakson laajuus on 5 opintopistettä. Tutustu Opettajalle - osioon, josta löydät yksityiskohtaisemmat ohjeet ja kurssisuunnitelman.

Tervetuloa ottamaan ilmastonmuutos haltuun!

KUMPPANIT
YHTEISTYÖSSÄ